Contact en locatie te Amsterdam

DuurzaamScheiden is verhuisd naar het KNSM eiland te Amsterdam

Vanuit het Centrum binnen 15 a 20 minuten fietsend of met de tram te bereiken. Vanaf de A10 zeer gunstig gelegen, nabij de Piet Heintunnel.

DuurzaamScheiden is gelegen aan het Piraeusplein 37 Amsterdam

Mocht u verdwalen: DuurzaamScheiden zit naast ‘Thuis in Vastgoed’ en restaurant ‘De Wereldbol’.

Met het openbaar vervoer

Het Piraeusplein ligt op een steenworp afstand van het Azartplein, alwaar de tram, de bus en het pontje aankomen.

Tram:
– Vanaf CS Amsterdam; tram 26 naar IJburg, uitstappen op Rietlandpark. Vanaf daar kunt u lopen naar het Piraeusplein (10 minuten) of voor 2 haltes overstappen op tram 10 naar het Azartplein en dan uitstappen op het Azartplein.
– Vanaf het Centrum van Amsterdam, bijvoorbeeld het Leidseplein, kunt u rechtstreeks met tram 10 richting het Azartplein, uitstappen op het Azartplein.

Bus:
– Vanaf CS Amsterdam; bus 48 naar Borneo Eiland, uitstappen op het Azartplein

Pont:
– Vanaf Amsterdam Noord (de Zamenhofstraat) met het Oostveer naar het Azartplein.

Per auto

Vanaf de Ringweg A10 neemt u de afslag S114. Vervolgens kunt u via de Piet Heintunnel, de Panamalaan en de Verbindingsdam het KNSM eiland bereiken.

Parkeren

Als u op de KNSM laan rijdt, slaat u rechtsaf het Levantplein in (een smal weggetje, waar u aan uw linkerhand de grote zwarte woontoren ziet). U kunt daar op een parkeerplaatsje parkeren of aan de Levantkade. Uiteraard kunt u ook aan de KNSM-laan parkeren.

Routeplanner:

U kunt als adres aanhouden de Levantkade bijvoorbeeld nummer 127. De routeplanner geeft namelijk bij het Piraeusplein aan dat u hier niet kunt parkeren. Dat kan overigens wel. U kunt voor het kantoor parkeren, maar dat heet dan de Levantkade.